Sale!

Electric Motorcycle 48V 350W 20AH Scooters High Power Removable Lithium Battery 25KM/H Electric Bicycle Moto Ebike Scooter

$1,066.69

Clear
  Ask a Question
SKU: ZKTY39JR21SN Category:

Description

Features:
-Vacuum tires
-Digital LCD tube
-High elasticity soft cushion
-High-brightness LED headlights
-350W national standard special motor
-Double shock absorption, smooth hydraulic pressure
-Large capacity environmentally friendly lithium battery
-9 tube special leadless for national standard lithium battery
-The front and rear brakes are strong, and can be stopped in time

Specifications:
Model: TDT1004Z
Size: 1590*675*1025mm
Endurance: 55km
Wheelbase: 1155mm
Charging time: 4H
Maximum speed: 25km/h

Anti-theft: Dual remote alarm
Battery Type: Lithium Battery
Charger Power: AC220V 50Hz
Front wheel: 10-inch pot wheel
Motor Rate Power (W): 48V 16AH
Tire: Tubeless tire 2.75-10/14*2.75
Color: black, white, pink, purple, light blue, gray

Service Protection:
1. Provide online technical support.If the product is seriously damaged, we can provide German technical support.
ADD:BREITEFEL D 15,64839, MU JNSTER, (HESSEN) Germany
2. Motor, controller and battery are all guaranteed for one year.
3. If there is any quality problem, please contact our customer service and provide relevant pictures and videos, etc. The related damaged parts will be replaced for free.
4. If there is a serious quality problem, we will provide a return service within 15 days.

Package included:

1 x Electric Motorcycle

Q&A
Question 1: What is max speed ?
Answer:25km/h

Question 2: Is it with pedals?
Answer:Yes, G1, GTR6, GTR15 have pedals.

Question 3: What is the maximum motor power?
Answer:G1, GTR6, GTR15 is 350W, Mini is 2000W, You can buy according to your inquiry.

Question 4: Can you walk down the street?
Answer:Of course.

Question 5: Can you provide certificate?
Answer:Yes, We have approved CE certification. L1e certification is in the process of application, and will be issued to you as soon as possible after the certification application.

Question 6: How many AH is the battery?
Answer:G1, GTR6 are 48V 20AH; and GTR15 is 48V 12AH; MINI is 72V 30AH

Question 7: The battery is removable? To be able to load it elsewhere…
Answer: Lithium Battery. It is removable. To be able to charge in elsewhere.

Question 8: How long is the warranty?
Answer: Motor, controller and battery are all guaranteed for one year

Question 9:Can it connect the APP?
Answer:It cannot be linked to the app.

Question 10: What should I do if the spare parts have quality problems? How to deal with the breakdown of the electric vehicle during use?
Answer: Our electric motorcycles are manufactured by regular manufacturers and comply with relevant European standards. If you have any questions, please contact our customer service, and please provide the corresponding pictures. We will provide you with solutions based on the actual situation. We have an after-sales service department in Germany. If necessary, product accessories will be re-arranged by the German after-sales service center.

Additional information

Brand Name

BENOD

Origin

CN(Origin)

Fuel Tank Capacity

1

Maximum Torque

1

Displacement

1

Number Of Cylinders

1

Maximum Wattage

52KM/H

Stroke

1

Wheelbase

1260MM

Start Mode

1

Weight

73kg

Model Name

GTR6

Product Dimension (L*W*H )

1605*660*1050MM

Wheel Base (m)

1170mm

Net Weight (kg)

73kg

Brake (Front/Rear)

Front /Rear Drum

Tyre Size

2.75-10

Max load (kg)

75kg

Motor rate Power (W)

25km/h

Range Per Charge (km)

50km

Battery Type

Lithium Battery

Full Charging Time(Hour)

4-6h

Charger Power

AC220V 50Hz

Storage Battery Capacity

48V 20AH

Fit

Adult, Men, Women

Feature

electric Scooter, Electric Motor

Type 1

Electric Dirt Bike, Electric Bikes

Type 2

Electric Moped, Mini Motorcycle, Electrical Vehicle

Type 3

Electric Two-Wheeled Moped

Product name

GRT6 Electric motorcycle, G1 Electric Moto

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Electric Motorcycle 48V 350W 20AH Scooters High Power Removable Lithium Battery 25KM/H Electric Bicycle Moto Ebike Scooter”
No more offers for this product!

General Inquiries

There are no inquiries yet.